Transport pe Barja

Oferim servicii complete de transport pe barja, acoperind intregul proces, de la construirea rampelor si obtinerea avizelor necesare pana la gestionarea eficienta a operatiunilor de incarcare si descarcare pe nave sau RO/RO. Desfasuram cu regularitate astfel de operatiuni in tari precum Austria, Slovacia, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Rusia, Azerbaidjan, Kazahstan, Turkmenistan si Uzbekistan.

Servicii cuprinzatoare

Echipa noastra dedicata are experienta in gestionarea fiecarui aspect al operatiunilor de transport pe barje, asigurand transportul eficient si fara probleme al marfurilor. Ca parte a serviciilor noastre de operare de barje, oferim o varietate larga de servicii adiacente pentru a sustine procesul de transport. acestea includ operatiuni de incarcare si descarcare, precum si elaborarea planurilor de stivuire si fixare a incarcaturii, asigurand astfel stabilitatea si protectia acesteia pe durata transportului.
Acest lucru ne permite sa garantam ca serviciile vor fi livrate intotdeauna la timp, in conformitate cu specificatiile proiectului si la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurand astfel stabilitatea si protectia marfurilor pe durata transportului.

De ce EASTSHIP?

Eastship are experienta, cunostiintele si resursele pentru a realiza orice transport.

Precizie in executie

Cunostinte tehnice avansate

Servicii cuprinzatoare

Numar mare de transporturi realizate anual

Handling large and irregularly shaped cargoes

La Eastship, punem la dispozitie cunostintele si abilitatile necesare pentru a manevra incarcaturi de dimensiuni sau forme speciale. Echipa noastra experimentata este familiarizata cu aceste operatiuni complexe, iar serviciile noastre acopera inclusiv constructia de rampe pentru a facilita incarcarea si descarcarea acestor tipuri de incarcaturi.

Cu abilitati si echipamente adecvate, ne asiguram ca fiecare operatiune este efectuata cu precizie si in conditii de siguranta.

Want to see EASTSHIP at work?

Fixarea si asigurarea

Fixarea si asigurarea incarcaturii sunt de o importanta cruciala pentru noi. avem o vasta experienta in aplicarea tehnicilor eficiente de fixare, care garanteaza siguranta incarcaturii pe parcursul transportului, minimizand riscul de miscare sau deteriorare.

In procesul de incarcare a incarcaturilor grele, siguranta si fluxul eficient de lucru sunt prioritare. O incarcatura neasigurata corespunzator poate genera accidente grave si poate duce la pierderi de incarcatura, vieti omenesti, vehicule sau poate cauza impacturi asupra mediului.

Choose Eastship for your barge operations needs and experience reliable, efficient, and cost-effective services. Our commitment to excellence, attention to detail, and vast industry knowledge make us the trusted partner for all your transportation requirements.

Recent projects