On site logistics

Dispunem de o echipa extinsa, cu calificari multiple, ceea ce ne permite sa oferim clientilor nostri servicii conexe, cum ar fi demontarea și montarea structurilor in cazul relocarii fabricilor sau a sondelor de petrol, precum si pozitionarea transformatoarelor de inalta tensiune.

Gama larga de echipamente

Nacele, stivuitoare, cricuri hidraulice si echipamente pentru alunecare controlata sunt doar cateva din echipamentele pe care echipa Eastship le utilizeaza pentru a realiza operatiuni delicate precum pozitionarea Transformatoarelor de inalta tensiune, sau pentru a efectua demontarea și pozitionarea echipamentelor de productie, fara a afecta cablurile de tensiune inalta si medie și aparatura inconjuratoare. Astfel, oferim solutii cuprinzatoare pentru cerintele de transport sau relocare ale clientilor noștri.

De ce EASTSHIP?

Atentia noastra meticuloasa la detalii, cunostintele tehnice avansate si reputatia buna ne fac partenerul de incredere pentru toate cerintele dumneavoastra de transport

Cunostinte tehnice avansate

Servicii complementare realizate de echipa proprie

Depozitare intermediara

Echipa suficient de mare pentru a realiza multiple transporturi simultan

Depozitare intermediara

Echipa noastra poate organiza stocarea temporara sigura a echipamentelor și materialelor, asigurandu-se ca activele clientilor noștri sunt in siguranta pana cand sunt gata sa fie transportate la destinatia finala.

Want to see EASTSHIP at work?

Recent projects