Transporturi agabaritice

Intelegem ca transporturile agabaritice necesita un set unic de abilitati, dobandite in ani de experienta iar fiecare transport vine cu propriile sale provocari. De aceea avem o echipa de specialisti cu experienta, pregatiti sa faca fata oricarei situatii.

Cu cat incarcatura este mai mare, cu atat ne simtim mai confortabili sa o transportam

Acceptam cu incredere orice provocare si abordam fiecare proiect cu determinare. Avem la dispozitie o flota semnificativa de camioane si echipamente, iar intreaga noastra echipa, de la ingineri pana la soferi, dispune de experienta necesara pentru a oferi solutii inovatoare si flexibile care sa raspunda pe deplin nevoilor si asteptarilor clientilor nostri.

De ce EASTSHIP?

Eastship are experienta, cunostiintele si resursele pentru a realiza orice transport.

Cunostinte tehnice

Studii de fezabilitate clare

Servicii complementare realizate de personalul propriu

Solutii creative

Personal cu experienta

Intelegem ca oamenii reprezinta cea mai valoroasa resursa, de aceea am format cu grija echipa Eastship cu indivizi remarcabili. Acesti profesionisti, specializati in domenii precum studii de traseu, operatiuni portuare si transporturi agabaritice, aduc cu sine nu doar abilitati si experienta, ci si pasiune autentica pentru ceea ce fac. Prin antrenament continuu, dezvoltare profesionala si angajament profund fata de excelenta, echipa noastra este in permanenta pregatita sa raspunda cu succes fiecarei cerinte si sa depaseasca cu incredere asteptarile clientilor nostri.

Fie ca aveti nevoie de transportul echipamentelor industriale, transportul utilajelor agricole, transportul ambarcatiunilor, transportul transformatoarelor de inalta tensiune sau al altor tipuri de incarcaturi dificile, Eastship dispune de expertiza, experienta si resursele necesare pentru a gestiona aceste operatiuni cu succes

Want to see EASTSHIP at work?

Recent projects