Despre EASTSHIP

More than just a job

Mai mult decat un partener

Eastship a fost fondata de doi prieteni cu multa ambitie si putin altceva. Au inceput ca o agentie maritima si au dezvoltat rapid o companie de expeditii, ajungand in cele din urma sa achizitioneze propria flota de camioane, echipamente speciale si macarale portuare. Pe masura ce afacerea crestea, au recunoscut importanta construirii unei echipe care sa impartaseasca viziunea lor pentru excelenta si angajament fata de serviciile pentru clienti. Au adunat cea mai buna echipa din domeniu si au continuat sa extinda capacitatile si serviciile companiei.
Astazi, Eastship este una dintre principalele companii de transport greu din sud-estul Europei, oferind o gama larga de servicii clientilor din diverse industrii. De-a lungul anilor, compania a fost implicata in proiecte semnificative in diferite sectoare, inclusiv petrol si gaze, energie eoliana, energie electrica si energie, constructii, militar, automotive si multe altele.

Vision

Viziune

We fully respect our partners and, considering the cost of logistics reads an important percentage in the overall project cost when we talk about heavy or over-dimensional cargo, we proved to be not a supplier, but a trustworthy partner, ready at any time to show support to his customers for the sake of business. We tried to summarize this way of approaching things and reached out naturally to our motto: MORE THAN A SUPPLIER international heavy cargo / project logistics partner.

Ne respectam pe deplin partenerii si avand in vedere ponderea ridicata a costului logisticii in costul total al proiectului, atunci cand vorbim despre marfuri grele sau agabaritice, am dovedit ca nu suntem doar un furnizor, ci un partener de incredere, gata in orice moment sa isi sustina cu drag clientii. Am incercat sa rezumam acest mod de abordare a lucrurilor si am ajuns firesc la motto-ul nostru: MAI MULT DECAT UN FURNIZOR – un partener international pentru transporturi agabaritice / logistica de proiect.

Business Increase
87
New Accounts
247

EASTSHIP

WE PAY A CLOSE ATTENTION TO OUR CLIENTS DEMANDS AND CREATE A SOLUTION THAT BEST UTILIZES OUR INTEGRATED TECHNOLOGIES AND SERVICES TO MEET THEIR LOGISTICS NEEDS
Ne indreptam spre nevoia clientior si oferim solutii inovative de transport care impletesc tehnologie avansata cu nevoile logistice ale clientului

Download Brochure